Brandveiligheidskast

Brandveiligheidskast

Kies de juiste brandveiligheidskast met behulp van DUPA

Bent u op zoek naar een brandveiligheidskast, bijvoorbeeld voor de opslag van gevaarlijke stoffen? Bekijk dan het assortiment van Dupa Veiligheidstechniek eens. Wij zijn de grootste milieu- en veiligheidspartner binnen de Benelux en leveren enkel de beste producten in hun soort. Deze worden met zorg door ons geselecteerd zodat ze altijd voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard. Al onze veiligheidskasten worden getest door de TÜV en zijn voorzien van het GS-keurmerk. Daarnaast hanteren wij concurrerende prijzen!

Voor iedereen een passende oplossing

Onze T90 brandveiligheidskasten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo hebben we de Classic Line die is voorzien van legborden of schuifladen. In deze brandveiligheidskast kunt u gevaarlijke stoffen conform de PGS 15 opslaan. Middels de vleugeldeuren kunt u de kast eenvoudig met één handbeweging openen. De standaard modellen zijn voorzien van twee handgrepen. Is er onverhoopt sprake van brand, dan sluiten de deuren automatisch!

Voor onderhoud en controle van uw brandveiligheidskast kunt u terecht bij onze servicedienst. Met een abonnement wordt uw brandveiligheidskast elk jaar door ons gecontroleerd en onderhouden.


BrandveiligheidskastWij adviseren u graag

Hebt u vragen betreffende brandveilige opslag of wilt u meer weten over onze brandveiligheidskasten of andere producten? Wij assisteren u graag telefonisch of per e-mail en kunnen u deskundig adviseren. Neem dus gerust contact met ons op. Onze experts kunnen indien gewenst ook bij u langskomen om de veiligheidssituatie ter plekke te bekijken en u te voorzien van advies op maat. Dupa Veiligheidstechniek zet zich in voor de veiligheid en het welzijn van uw medewerkers. Wij voorzien in optimale veiligheid, zodat verwondingen en bedrijfsongevallen kunnen worden voorkomen.

   Contact  Aanbod