Brandwerende kast

Brandwerende kast

Onze brandwerende kasten voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden

Voor een brandwerende kast kunt u terecht bij Dupa Veiligheidstechniek. Dupa biedt verscheidene afmetingen brandwerende kasten die 90 minuten de brand buiten de kast houden. Zo hebben wij onze Premium Line die speciale vouwdeuren heeft, ideaal voor smalle doorgangen en kleine ruimtes. Daarnaast heeft Dupa ook de UTS ergo Line die die onder uw werktafel of zuurkast past. Dit is ruimtebesparend en daarmee werk bevorderend. Lades die uit zichzelf uit de kast komen bevorderen ook het werkcomfort. Flexibiliteit is een voorwaarde voor een goede werkconditie. Wat uw wensen ook zijn, wij passen ons aan zolang dit past in de Europese wetgeving.

Met koeling

Voor het opslaan van gevaarlijke stoffen die gekoeld bewaard moeten worden hebben wij onze speciale COOL Line. Dit is een brandwerende kast met daarin een koelkast gebouwd. De koelkast in de brandveiligheidskast heeft geen elektriciteit in de kast zodat eventuele vonken worden voorkomen en er dus geen brand in de kast kan ontstaan. De elektriciteit zit buiten de kast voor maximale veiligheid.

Brandwerende kast

Opslag van lithium batterijen

Onze BATTERY Line is voor de opslag van lithium batterijen. Deze batterijen zie je steeds vaker. Ze zitten in de accu van een elektrische fiets, in telefoons etc. Het nare kenmerk van deze batterijen is dat de batterijen zichzelf kunnen ontvlammen na een bepaald moment. Als deze batterijen opgeslagen worden in een normale brandveiligheidskast zal de brand zijn weg vinden. Maar de BATTERY Line is brandwerend van buiten naar binnen máár ook brandwerend van binnen naar buiten. Als er in de kast brand uitbreekt. Sluit de deur zich uit zichzelf en deze al ook niet meer opengaan. Hierdoor weet u dat er intern brand is geweest. De deur kan alleen geopend worden door een monteur of een gespecialiseerde vakman.

   Contact  Aanbod