Brandwerende opslag

Brandwerende opslag

Bij DUPA zijn er diverse mogelijkheden betreffende brandwerende opslag

Wanneer u op zoek bent naar een veilige, brandwerende opslag voor uw gevaarlijke/corrosieve vloeistoffen, wilt u natuurlijk dat er aan diverse eisen wordt voldaan. Kies daarom voor de producten van DUPA Veiligheidstechniek, waar u kunt rekenen op een uitstekende kwaliteit. Al onze producten worden uitvoerig getest door TÜV en voorzien van het GS-keurmerk. Hierdoor kunt u er op rekenen dat onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Onze producten zijn beschikbaar gesteld op de Europese markt tegen zeer concurrerende prijzen.

Een veilige, schone oplossing

Wat betreft brandwerende opslag heeft u diverse mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan gasflessenopslag in depots, boxen of veiligheidskasten. Wij bieden onder andere Supreme Line G90 aan, die 90 minuten brandwerend zijn. De Supreme veiligheidskasten zijn voorzien van gepoedercoat stalen panelen en worden standaard geleverd in lichtgrijs met rode deuren. Daarnaast zijn ze voorzien van spangordels, een verstelbare gasflessen houder en uitlaadklep. Ook bieden wij de Eco Line Plus G30 aan, deze zijn 30 minuten brandwerend. Tevens kunt u bij ons terecht wanneer u uw gasflessen buiten wilt opslaan. Wij bieden een schone en veilige oplossing in de vorm van kasten en containers. De kasten voldoen gegarandeerd aan alle wettelijke verplichtingen en zijn eenvoudig te verplaatsen.

Brandwerende opslagNeem contact met ons op!

Weet u niet exact welk product het beste bij u past en heeft u advies nodig betreffende brandwerende opslag? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graatg verder. Zo kunt u een weloverwogen beslissing maken en heeft u nog jarenlang profijt van uw investering. Kortom, DUPA Veiligheidstechniek staat klaar voor al uw vragen en problemen.

   Contact  Aanbod