LAF kast

LAF kast

Een LAF kast koopt u bij uw veiligheidspartner

Na jarenlang hard werken heeft Dupa een hele betrouwbare naam opgebouwd voor het opslaan vàn gevaarlijke stoffen maar stilstand is achteruitgang en vandaar dat Dupa nu ook een ruim assortiment heeft voor het werken mèt gevaarlijke stoffen. Bijvoorbeeld met een LAF kast. LAF staat voor Laminair Air Flow kast.

Flexibiliteit

Fume Hoods, LAF-kasten, Biologische Veiligheidskasten etc. zitten nu ook in het pakket bij Dupa. Door deze uitbreiding is Dupa uw partner voor al uw werk met gevaarlijke stoffen. Zo zijn we ook flexibel. We werken met standaard modellen in verschillende maten maar op aanvraag kunnen deze aangepast worden voor uw specifieke wensen. Daarbij hebben we Circulaire® kasten. Deze kasten hoeven niet aangesloten te worden op een bestaand ventilatiekanaal maar de gevaarlijke dampen worden weggezogen, eruit gefilterd en de schone lucht komt weer terug in de ruimte. Hierdoor ideaal voor ruimtes die niet eenvoudig ventilatie naar buiten hebben.

LAF kastMix van filters

De filters zijn uniek en er zijn diverse mogelijkheden, zo zit er altijd een filter voor u tussen. Werkt u met meerdere chemicaliën in één kast? Dan maken we gewoon een mix van verschillende filters. Is een ventilatie naar buiten toch mogelijk, dan hebben we daarvoor ook een uitstekende lijn Fume Hoods gemaakt van hoog resistent materiaal, namelijk polypropyleen.

Productbescherming

We bieden ook kasten voor productbescherming. U heeft de keuze tussen een horizontale- en een verticale flow. Zo wordt het product beschermd wat een vereiste is voor het werken in bijvoorbeeld de farmacie. Voor volledige productbescherming en operatorbescherming hebben wij onze Microbiologische Veiligheidskast.

Wilt u meer informatie over onze LAF kasten of andere producten? Neem dan contact op met Dupa Veiligheidstechniek.

   Contact  Aanbod