Opslag gevaarlijke stoffen

Opslag gevaarlijke stoffen

Zoekt u een opslag voor gevaarlijke stoffen? Maak kennis met DUPA

Nederland kent een duidelijke wet- en regelgeving over de opslag van gevaarlijke stoffen. Soms heel eenvoudig en soms is het complexe en taaie materie. De regelgeving over het veilig opslaan van gevaarlijke stoffen is vooral dit laatste. De PGS 15 is voor de gemiddelde Nederlander lastig te begrijpen, laat staan te vertalen naar de praktijk. Omdat we te maken hebben met veiligheid mogen er, in het proces, geen fouten insluipen. Daarom vinden wij dat elke situatie uniek is en zal er intensief contact moeten zijn tussen klant en Dupa. Naast het mondelinge advies heeft Dupa ook gemakkelijke documentatie die rustig is na te lezen. Laat u daarom goed adviseren door Dupa. Dit advies is altijd vrijblijvend en dus kosteloos.

Geef ook uw onderhoud uit handen

Het onderhoud van uw brandveiligheidskasten moet ieder jaar worden gedaan, is ons advies. Het is van belang dat de kast zijn werk doet in geval van calamiteit. Door ieder jaar onderhoud te plegen aan de kast, verhoogd u deze kans aanzienlijk. Onze monteurs keuren de kast op de technische onderdelen van de kast en doen daarbij ook een luchtmeting om te zien of de kast voldoende geventileerd wordt. Voor beide handelingen krijgt u een vermelding op de keuringssticker, deze is een jaar geldig. Indien er kleine reparaties nodig zijn én onze monteur heeft de onderdelen in zijn auto, dan voeren wij die reparatie direct uit, tegen materiaalprijs. Dit scheelt weer extra voorrijkosten en dan is het probleem meteen verholpen. Dupa doet ook het onderhoud van uw Fume Hoods, LAF-kasten en Biologische veiligheidskasten. Hier doen onze monteurs de luchtmeting en kijken ze naar de technische elementen van de kast.

Opslag gevaarlijke stoffenWij adviseren u graag

Kortom, het werken met en de opslag van gevaarlijke stoffen vereist kennis van de wetgeving. Laat u informeren door Dupa Veiligheidstechniek, vrijblijvend en kosteloos.

   Contact  Aanbod