Plofkast

Plofkast

Op zoek naar een plofkast?

Dupa levert al 40 jaar plofkasten van een hoge standaard. Wij staan op eenzame kwaliteitshoogte omdat onze kasten zijn voorzien van het ‘High-Quality’ keurmerk van TÜV. Dit betekent dat onze kasten door de hoge kwaliteitstesten zijn gegaan en deze met goed gevolg hebben doorstaan. De laatste jaren hebben de kasten van Dupa bewezen dat ze duurzaam zijn juist vanwege de uitmuntende kwaliteit. Deuren die op 80.000x openen en sluiten zijn getest, ventilatie op meerdere niveaus, staand op 4 pootjes zodat deze van meerdere kanten benaderbaar is, etc. Allemaal kenmerken die een plofkast van Dupa onderscheidt van andere kasten.

Onze Classic Line is voorzien van twee openslaande deuren. Deze deuren gaan gemakkelijk open en blijven in elke positie geopend, dit bevordert het werkcomfort. U kunt de indeling van de kast zelf bepalen. De keuze tussen een legbord of een schuiflade behoort ook tot uw persoonlijke keuze. In beide gevallen sluit de deur in geval van calamiteiten, zelfs als de schuiflade nog uitgeschoven is.

PlofkastEerlijk advies

Een plofkast kopen is niet zo’n verdienste. De juiste kast kopen is daarentegen een grote uitdaging. Wij zijn van mening dat een eerlijk advies veel waardevoller is dan het duurste advies. Beide partijen zullen met het eerste verhaal tevreden zijn, maar op lange termijn bevordert dit de werkrelatie niet. Wij gaan voor langdurige relaties en spelen dus graag open kaart. Wij zijn dus ook uitstekend toepasbaar om u van vrijblijvend advies te voorzien over het juist opslaan van gevaarlijke stoffen volgens de PGS 15.

Voor vrijblijvend advies en vragen over ons brede assortiment kunt u contact opnemen met Dupa Veiligheidstechniek.

   Veiligheidsproducten     Contact