Veiligheidskast

Veiligheidskast

Het voordeel van een brandwerende veiligheidskast

Zoekt u voor uw onderneming een betrouwbare veiligheidskast? Dan bent u bij Dupa Veiligheidstechniek aan het juiste adres. Brandwerende veiligheidskasten zijn het specialisme van ons bedrijf. Bij Dupa Veiligheidstechniek heeft u de keus uit diverse veiligheidskasten. Ze zijn bestand tegen zelfs de meest hoge temperaturen. Hierdoor krijgen agressieve en chemische dampen geen kans. Vanzelfsprekend voldoen onze veiligheidskasten geheel aan de Europese wet- en regelgeving.

VeiligheidskastOpslag van zuren en basen/logen

 

Naast de brandveiligheidskasten heeft Dupa ook een speciale lijn voor de opslag van zuren en basen/logen. Deze ADR-klasse 8 gevaarlijke stoffen zónder bijkomend gevaar hoeven niet opgeslagen te worden in een brandveiligheidskast. Het is daarentegen wel belangrijk dat deze gevaarlijke stoffen opgeslagen worden in een kast die goed afgezogen kan worden. Een brandveiligheidskast gaat namelijk corroderen als er zuren/basen in deze kast zitten omdat de afzuiging niet hoog genoeg is.
Dupa heeft hiervoor een speciale lijn die wij de ACID Line noemen. De constructie van deze kast is van hout met een melanine laag. De lades zijn van polypropyleen en dus hoog resistent.

In deze ACID Line kasten mogen dus ook géén brandbare gevaarlijke stoffen zitten! De opslag van zuren/basen-logen is een afdeling apart. Neem dus geen risico en laat u goed informeren over de juiste manier van opslaan. Gebruik onze expertise en neem gerust contact op met Dupa Veiligheidstechniek. Bij ons is uw veiligheid in goede handen. Wij helpen u graag de beste oplossingen te vinden voor uw bedrijf.

   Producten     Contact