4560 example street

444-546-8765

Mon - Fri: 8AM - 5PM

Een woning moet een plek zijn waar je je goed en veilig voelt. Wanneer dat niet het geval is, is het goed om eens te kijken wat je hier aan kunt doen. Je wilt namelijk niet altijd spanning voelen wanneer je thuis bent. De kans is groot dat je bang bent dat je woning bezocht wordt door inbrekers. Misschien heb je dit al een keer meegemaakt, misschien is het alleen een angst voor het onbekende. Wat het ook moge zijn, je kunt je woning op heel eenvoudige manier beveiligen. Wij laten je zien wat je kunt doen om voor een zacht prijsje een goed alarmsysteem thuis te installeren.

 

Univé helpt je

Een goed alarmsysteem voor je woning kopen kan een forse investering zijn. Niet iedereen heeft dat geld zomaar liggen. Vandaar dat het goed is om te weten dat je bij Univé een verzekering kunt afsluiten. Met de Veilig Wonen verzekeringen van deze verzekeraar kun je voor een zacht prijsje profiteren van allerlei voordelen. Zo ook het voordeel van een veilige woning. Je kunt namelijk een hoogwaardig alarmsysteem krijgen wanneer je bij Univé een verzekering afsluit. Dit systeem kun je eenvoudig zelf aanbrengen en bestaat uit een alarmcentrale, een aantal bewegingsdetectoren en je kunt ook nog kiezen voor een camera. De beelden van deze camera kun je op je telefoon via de bijgeleverde app bekijken. Is er onraad, dan kun je zelf gelijk de politie inschakelen. Het is namelijk niet zo dat de centrale van je alarm gelijk verbonden is met de meldkamer van de politie. Omdat je echter gelijk een melding krijgt op je telefoon, weet je meteen dat je moet ingrijpen waardoor je nog altijd adequaat kunt handelen. 

 

Hoe werkt dit systeem in de praktijk? 

Wanneer je deze verzekering afsluit bij Univé, krijg je zo snel mogelijk het pakket thuisbezorgd dat je besteld hebt. Je kunt de losse onderdelen eenvoudig zelf monteren, maar mocht je dit liever door een specialist laten doen, laat het dan weten aan Univé. Is het systeem geïnstalleerd, dan slaat het direct aan wanneer iemand in je woning probeert binnen te dringen. Zoals gezegd krijg jij hier een melding van op je telefoon, maar ook zal de alarmcentrale ter plekke fors geluid maken. Dit schrikt dieven sterk af en je kunt er zeker van zijn dat zij het op een rennen zullen zetten. Je spullen blijven ongedeerd achter en jij hoeft je niet meer onveilig te voelen in jouw woning: een win-win-situatie dus. 

 

Wil je meer van dit? 

Het alarmsysteem is onderdeel van de Veilig Wonen verzekeringen van Univé. In deze categorie vind je nog heel veel meer handige verzekeringen. Misschien wil je ook je cv-ketelonderhoud laten verzekeren? Of wat dacht je ervan dat er ieder jaar iemand langskomt om je dakgoten schoon te maken? Zo heb je hier zelf nooit meer omkijken naar en, nog veel belangrijker, je voorkomt dat je voor grote kostenposten komt te staan. Sluit je meerdere verzekeringen af? Dan kun je ook nog eens profiteren van mooie pakketkortingen!